Produse adăugate în coș

Asisten╚Ť─â telefonic─â: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

Blog

el salvador

Cafea El Salvador

El Salvador este cea mai mic─â ╚Öi mai dens populat─â ╚Ťar─â din America Central─â. Istoria sa ├«ndelungat─â ca ╚Öi produc─âtor important de cafea continu─â s─â afecteze ╚Öi ast─âzi industria cafelei in mod pozitiv. Spre deosebire de alte ╚Ť─âri, ├«n care produc╚Ťia cafelei de specialitate a necesitat investi╚Ťii ╚Öi formare suplimentar─â a popula╚Ťiei, El Salvador are […]

Cum se bea un espresso

Cum se bea corect un espresso?

„O gre╚Öeal─â larg r─âsp├óndit─â ╚Öi semnificativ─â const─â ├«n a bea espresso imediat dup─â ce a fost preparat. C├ónd procedezi astfel, vei degusta mai ├«nt├ói crema ╚Öi vei avea parte de o experien╚Ť─â amar─â. Este important ca mai ├«nt├ói s─â „plimbi” espresso-ul ├«n cea╚Öc─â sau s─â-l amesteci ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â nu ├«l bei ├«n […]

etiopia sidamo

Cafea Etiopia

Etiopia, recunoscut─â pe scar─â larg─â ca fiind locul de na╚Ötere al cafelei (├«n ciuda Yemenului ╚Öi al Sudanului, care ╚Öi-au revendicat de asemenea acest statut), produce unele dintre cele mai excep╚Ťionale cafele din lume. De la bergamota str─âlucitoare ╚Öi floral─â ale Yirgacheffe p├ón─â la notele de fructe coapte ale Harrar, aromele unice oferite de aceast─â […]

papua noua guinee

Cafea Papua Noua Guinee

Istoria producerii cafelei din Papua Noua Guinee nu este una lung─â. Primii arbori de cafea au fost planta╚Ťi relativ devreme, ├«n anii 1890, cafeaua nefiind tratat─â ca un produs comercial. Totu╚Öi ├«n 1926, 18 mo╚Öii s-au consacrat folosind semin╚Ťe din Jamaica Blue Mountain, iar ├«n 1928 produc╚Ťia de cafea a ├«nceput serios. Ast─âzi 95% din […]

burundi kibingo

Cafea Rwanda

Cafeaua din Rwanda, care c├ó╚Ötig─â recunoa╚Öterea global─â pentru calitatea sa ├«nalt─â, provine, ├«n general, de la fermele situate pe versan╚Ťii mun╚Ťilor ├«ntre 1600 ╚Öi 2000 metri deasupra nivelului m─ârii. Altitudinile mari, solul vulcanic, lumina abundent─â a soarelui ╚Öi cea╚Ťa ecuatorial─â, favorizeaz─â cre╚Öterea arborilor de cafea. Plantele ├«nfloresc ├«n septembrie – octombrie, pentru ca boabele s─â […]

burundi kibingo

Cafea Burundi

Arborii de cafea prosper─â ├«ntr-un climat cald ╚Öi umed, le place solul bogat ├«n azot ╚Öi altitudinile mari. Burundi bifeaz─â toate aceste casete ╚Öi, ca bonus, este ├«mp├ónzit─â de regiuni mari la altitudini ├«nalte, unde solul vulanic (bogat ├«n azot) este abundent. Este surprinz─âtor c─â Burundi nu este mai bine cunoscut─â sau mai productiv─â, av├ónd […]

indonezia sumatra

Cafea Indonezia

Cultivate ├«n sol vulcanic, printre mirodenii ╚Öi condimente, cafelele indoneziene sunt apreciate pentru aromele lor unice, inconfundabile, catifelate ╚Öi pentru tonurile de p─âm├ónt. Amplasat─â ├«ntre Oceanele Pacific ╚Öi Indian, Republica Indonezia este compus─â din peste 16000 de insule muntoase, vulcanice, printre care ╚Öi insulele Java, Sumatra si Sulawesi, cunoscute pentru cafeaua arabica. Situate ├«n „Centura […]

kenya 2

Cafea Kenya

De╚Öi cultivarea cafelei a ├«nceput relativ t├órziu ├«n Kenya, industria a c├ó╚Ötigat o reputa╚Ťie impresionant─â. De la ├«nceputul produc╚Ťiei, cafeaua kenyan─â a fost recunoscut─â pentru aromele rafinate ╚Öi procesarea sa meticuloas─â, de ├«nalt─â calitate. Majoritatea cafelelor din Kenya sunt cultivate la altitudini cuprinse ├«ntre 1400 ╚Öi 2000 de metri deasupra nivelului m─ârii, ├«n solurile vulcanice […]

cafea de import

Afecteaz─â transportul gustul cafelei pr─âjite?

Du╚Ömanul cel mai mare al calit─â╚Ťii cafelei deja pr─âjit─â const─â ├«n expunerea direct─â la soare sau la c─âldura generat─â de soare ├«n interiorul ma╚Öinii de transport marf─â, pe perioda de tranzit. ╚śoferii profesioni╚Öti sunt obliga╚Ťi s─â fac─â pauzele prev─âzute ├«n codul rutier. ├Än acest timp cafeaua pr─âjit─â este expus─â unor temperaturi ce contravin indica╚Ťiei inscrise […]

cafea mexic 2

Cafea Mexic

In fermele mici, muntoase, conduse in principal de indigeni, se gaseste o bijuterie de multe ori trecuta cu vederea, care creste puternic: cafeaua mexicana. Cand se vorbeste de originile cafelei, Mexicul este adesea omis. Cu toate acestea, cafelele mexicane sunt fine, se apropie sau chiar depasesc adesea definitia unei cafele gourmet, sunt cunoscute pentru ca […]

cafea honduras

Cafea Honduras

Prima data cafeaua a fost introdusa in Honduras de catre comerciantii europeni candva la sfarsitul secolului al XVII-lea. Inregistrarile arata ca pana la mijlocul secolului al XIX-lea s-au infiintat ferme, cafeaua fiind cultivata la scara mica. Honduras are multe dintre conditiile climatice si geografice necesare pentru a produce cafea de inalta calitate. Cu toate acestea, […]

cafea peru 2

Cafeaua Peruana

Ca si in majoritatea regiunilor de cultivare a cafelei din America Centrala si de Sud, Peru se afla pe centura cafelei, ceea ce face ca aceasta tara sa fie potrivita pentru cultivarea boabelor de cafea Arabica. Combinatia de altitudiune, clima rece si precipitatii frecvente este esentiala in productia de cafea, Peru avandu-le pe toate. Ceea […]

cafea guatemala mayor3

Cafea Guatemala

Unul dintre cei mai influenti producatori si exportatori de cafea din lume, Guatemala este o mina de aur pentru fermierii de cafea. Climatul cald, umed la altitudini inalte este ideal pentru a crea unele dintre cele mai delicioase boabe de cafea de pe piata. Cafeaua din Guatemala este in general cunoscuta pentru tarie, aciditate moderata, […]

cafea columbia supremo

Cafea Columbia

Cafeaua din Columbia este renumita in intreaga lume pentru gustul si aroma sa inconfundabila, blanda, dar intensa, care se simte din fiecare ceasca. Aceasta ar fi si explicatia pentru care cafeaua este produsul numarul unu in exporturile Columbiei de aproape 200 de ani. Exista multe secrete ale succesului columbienilor, iar geografia tarii este, fara indoiala, […]

costa rica

Cafea din Costa Rica

Costa Rica este cunoscuta pentru microclimatele si ecosistemele sale extinse – atragand calatori din intreaga lume. Aceste microclimate diverse sunt, de asemenea, idilice pentru cultivarea diverselor soiuri de boabe de cafea. De exemplu regiunea Tarrazu este cunoscuta pentru aromele sale grele si gustul acid. Multi cred ca aceasta regiune produce in mod constant cea mai […]

Brazilia Bourbon Yellow

Brazilia Bourbon Yellow

Acest sortiment de cafea boabe, Brazilia Bourbon Yellow se distinge printr-o particularitate legat─â de aspect ╚Öi anume culoarea galben─â a cire╚Öelor ce con╚Ťin boabele de cafea. Gustul este proasp─ât de fructe cu s├ómburi iar aciditatea este moderat─â. Din perspectiva extrac╚Ťiei, cafeaua Brazilia Bourbon Yellow proasp─ât pr─âjit─â permite un reglaj fin al gradului de m─âcin─âtur─â far─â […]

prajitorie de cafea in suceava

Pr─âjitorie de cafea Suceava

Sunt mul╚Ťi b─âutori de cafea ├«n Suceava. Nu acela╚Öi lucru se poate se poate spune despre pr─âjitoriile locale. Din ce ├«n ce mai mult─â lume ├«ncepe s─â fie con╚Ötient─â de marea diferen╚Ť─â dintre cafeaua de supermarket ╚Öi cafeaua proasp─ât pr─âjit─â iar acest lucru ne bucur─â mult. Fiecare sac de cafea verde care ajunge ├«n pr─âjitorie […]

cafele de origine2

Ai baut cafea de origine?

Cafelele de origine sunt create folosind boabe provenite dintr-o singura locatie. „Locatie” inseamna, in general, regiuni de cultivare a cafelei, care sunt bine definite. Boabele nu provin neaparat din aceeasi ferma sau plantatie. Provenind dintr-o singura regiune, aceste cafele capteaza aromele unei anumite zone. Consumand cafea de origine este ca si cum ai face o […]

valoare minima 100 lei

Transport gratuit

Vesti bune pentru clientii nostri. Coletele vor fi livrate la usa dumneavoastra prin GLS in termen de 1-3 zile lucratoare si pretul transportului este ZERO la comenzile de minim 100 de lei. Comanda cafea, ceai Greenfield, piese de schimb sau orice ai nevoie pentru familia sau afacerea ta cu cafea in valoare de minim 100 […]

operatie pe placa

„Operatie pe placa”

Placile electronice fac parte in general din componentele cele mai scumpe ale unui aparat de cafea. Defectiuni ale placii electronice pot fi cauzate de socuri de tensiune sau utilizare in conditii necorespunzatoare – ex umiditate excesiva. Specialistii Coffee Center Suceava diagnosticheaza si aceste probleme de natura electronica nu doar pe cele mecanice, relativ usor de […]

dedurizare apa aparat cafea

Cum protejezi aparatul de cafea dar si calitatea cafelei din pahar?

V-ati intrebat poate care este principala cauza a defectarii aparatului de cafea – profesional sau de uz casnic? Raspunsul vine fare echivoc: Depunerile de calcar! Indiferent de zona geografica, indiferent daca aparatul de cafea este nou sau second hand, sansele de a vizita service-ul cresc considerabil atunci cand nu luati in considerare o solutie de […]

cafeaua ne e prieten, nu dusman

„Cafeaua ne e prieten, nu dusman”

” Am observat ca oamenii se simt din ce in ce mai vinovati ca beau cafea, incearca sa se justifice sau isi recunosc „pacatul” cu capul plecat si asteapta sa fie certati, de parca ar fi ceva rau. De cand nu mai avem voie sa bem cafea? Cine a zis ca nu e buna? Atentie, […]

horeca

Promotiile HoReCa

Pentru ca dorim sa venim in sprijinul domeniului HoReCa am lansat Promotia 10 + 1. Aceasta se traduce astfel: La fiecare 10 kg achizitionate dintr-un sortiment primiti 1 gratuit. Toata gama de cafea boabe se inscrie in aceasta promotie, Mattina Caffe (Clasic, Barista, Maestro) si Tigro Caffe (Andante, Allegro, Vivace). In plus consumabilele Mattina (Ciocolata, […]

Livrare interna╚Ťional─â

Pentru comenzile mai mari de 50ÔéČ

Returnare simpl─â produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garan╚Ťie interna╚Ťional─â

Oferit ├«n ╚Ťara de utilizare

100% Conexiune sigur─â

Numerar / MasterCard / Visa