Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

cafea de import

Afectează transportul gustul cafelei prăjite?

Dușmanul cel mai mare al calității cafelei deja prăjită constă în expunerea directă la soare sau la căldura generată de soare în interiorul mașinii de transport marfă, pe perioda de tranzit. Șoferii profesioniști sunt obligați să facă pauzele prevăzute în codul rutier. În acest timp cafeaua prăjită este expusă unor temperaturi ce contravin indicației inscrise pe ambalaj de a păstra produsul la loc uscat și răcoros.

Vă faceți un deserviciu cumpărând cafea prăjită, din import?

Da!

Există o soluție?

Da!

Cafeaua de la o prăjitorie locală precum – Centru de Cafea – cafeaplus.ro

Nu o dată ne-au spus clienții care au gustat din cafelele prăjitoriei noastre că nu are paragon raportat la ceea ce obișnuiau să achiziționeze de la raft, din supermarket, indiferent de brand.

În plus, cumpărând direct din prăjitorie, vă puteti informa asupra specificului cafelei respective – ce tip de cafea este, din ce țară provine, cum a fost culeasă, cum a fost procesată în vederea prăjirii.

Cafeaua transportată zile și nopți la rând, după momentul prăjirii, este precum mâncarea reîncălzită. Noi vă invităm să optați pentru o cafea proaspăt prăjită la Centru de Cafea, Suceava, Str Ștrandului, nr 20 sau accesând link-ul:

https://cafeaplus.ro/colectie/cafea-autentica/

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa