Condiții legate de comercializarea produselor

A. Prețul

Prețul produselor achiziționate este cel specificat în rubrica “Total comandă”. La prețul produselor se va adauga costul de expediție de 22 ron, pentru comenzile cu valoarea sub 300 ron. Prețurile afișate pe situl cafeaplus.ro includ TVA.

 B. Vânzarea produselor

Comanda se consideră încheiata la momentul livrării produselor și plății contravalorii acestora.

C. Termene de livrare

În condiții normale termenul de livrare al produselor cumpărate prin intermediul magazinului online cafeaplus.ro se încadrează între 1 zi și 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.  În cazul în care ați optat pentru plata prin virament bancar, SC Ideba Consulting S.R.L se obligă să livreze produsele comandate după data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu prețul produselor.

Locul livrării este adresa indicată de dvs în comandă.

Riscul pierderii/deteliorarii bunului este la SC Ideba Consulting S.R.L până la momentul livrării, când se transferă la cumpărător.

 Litigii Eventualele litigii apărute între SC Ideba Consulting S.R.L și utilizatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din Suceava.