Condiții legate de comercializarea produselor

A. Prețul

Prețul produselor achizionate este cel specificat în rubrica „Total comandă”. În prețul produselor nu întră costurile expediției și tariful perceput de casă de expediție pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare și plata va obligăți că, odată cu plata prețului produselor sau cel târziu la momentul livrării produselor, să achitați și aceste costuri. Neîndeplinirea acestei obligății de către Cumpărător da dreptul SC Ideba Consulting S.R.L să anuleze comandă dumneavoastră, fără nicio notificare. Prețurile afișate pe situl cafeaplus.ro includ TVA.

 B. Vânzarea produselor

Comanda se consideră încheiata la momentul livrării produselor și plății contravalorii acestora.

C. Termene de livrare

În condiții normale termenul de livrare al produselor cumpărate prin intermediul magazinului online cafeaplus.ro se încadrează între 1 zi și 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.  În cazul în care ați optat pentru plata prin virament bancar, SC Ideba Consulting S.R.L se obligă să livreze produsele comandate după data la care s-a efectuat creditarea contului nostru bancar cu prețul produselor.

Locul livrării este adresa indicată de dvs în comandă.

Riscul pierderii/deteliorarii bunului este la SC Ideba Consulting S.R.L până la momentul livrării, când se transferă la cumpărător.

 Litigii Eventualele litigii apărute între SC Ideba Consulting S.R.L și utilizatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești din Suceava.