Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

Termeni și condiții

Reguli pe care le urmăm pentru a avea o colaborare excelentă

Site-ul www.cafeaplus.ro este detinut si operat de IDEBA CONSULTING SRL, C.I.F.: RO 22059050, Nr Înregistrare: J33/1060/2007.

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui sa nu continuati accesarea acestuia.

Site-ul www.cafeaplus.ro va fi numit in continuare SITE, iar IDEBA CONSULTING SRL va fi numita in continuare FIRMA.

1. Conținutul

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI.

2. Contractul

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata telefonic de FIRMA.

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

3. Comenzi

COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata a fost receptionata.

Notificarea primita de catre client pe email imediat dupa efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau printr-un al doilea email trimis de catre FIRMA, indiferent daca COMANDA a fost pre-platita sau nu.

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMA.

Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala sau partiala a sumei achitate, dupa caz.

Pentru COMENZILE la care clientul opteaza pentru ridicarea de la sediul FIRMEI, preturile si rezervarile produselor si/sau serviciilor sunt valabile 48 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de catre FIRMA, in cazul in care COMANDA nu este pre-platita.

4. Incasarea contravalorii COMENZII prin ramburs.

In momentul emiterii facturii, valoarea zecimalei aferente totalului COMENZII va fi rotunjita in minus daca zecimala este sub 50 de bani si in plus daca zecimala depaseste pragul de 50 de bani inclusiv. De exemplu: (50,4 se rotunjeste in 50 ron si 50,5 se rotunjeste in 51 ron).

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Pentru orice lămuriri vă rugam să ne contactaţi la adresa comercial@cafeaplus.ro

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa