Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

kenya 2

Cafea Kenya

Deși cultivarea cafelei a început relativ târziu în Kenya, industria a câștigat o reputație impresionantă. De la începutul producției, cafeaua kenyană a fost recunoscută pentru aromele rafinate și procesarea sa meticuloasă, de înaltă calitate.

Majoritatea cafelelor din Kenya sunt cultivate la altitudini cuprinse între 1400 și 2000 de metri deasupra nivelului mării, în solurile vulcanice de pe platourile înalte din jurul muntelui Kenya.

Datorită altitudinii mari, cireșele de cafea kenyene cresc lent, având timp suficient pentru a se dezvolta și a acumula o mulțime de nutrienți. Aceste caracteristici clasifică boabele de cafea ca fiind „Strictly High Grown” (SHG) și „Strictly Hard Bean” (SHB).

Industria cafelei din Kenya implică ferme mici, cooperative și moșii. În total, aproximativ șase milioane de kenyeni sunt implicați în industria cafelei, majoritatea fermelor fiind formate din 50-500 de copaci.

Fiind unele dintre cele mai bune cafele gourmet din lume, cafelele kenyene sunt atent sortate și evaluate în funcție de dimensiunea boabelor, precum și de formă, culoare și densitate. Ipoteza generală fiind că boabele mari sunt mai calitative, acestea fiind clasificate Kenya AA.

Boabele de cafea sunt procesate prin spălare (washed) – îndraznețe și cu un corp mediu spre plin, acestea sunt cunoscute pentru dulceața și caracterul puternic, cu note de degustare care indică o prezență rezonantă în ceașcă, prezentând arome intense, cu o bogație vinoasă distinctă.

O cafea bună din Kenya este vibrantă, dar curată și crocantă, în niciun caz subtilă sau delicată, dar foarte bine echilibrată. Pot fi prezente note de citrice și chiar piper, alături de tonuri de mure.

Cele mai bune cafele din Kenya sunt cele proaspăt prajite, de aceea vă invitam să gustati cafeaua kenyană propusă de noi, cultivată pe moșia doamnei Penniah Wambui Ngigi.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa