Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

indonezia sumatra

Cafea Indonezia

Cultivate în sol vulcanic, printre mirodenii și condimente, cafelele indoneziene sunt apreciate pentru aromele lor unice, inconfundabile, catifelate și pentru tonurile de pământ. Amplasată între Oceanele Pacific și Indian, Republica Indonezia este compusă din peste 16000 de insule muntoase, vulcanice, printre care și insulele Java, Sumatra si Sulawesi, cunoscute pentru cafeaua arabica. Situate în „Centura Cafelei”, chiar la sud de ecuator, aceste insule cu ceață oceanică, solul vulcanic, altitudini înalte și pădurile naturale vechi, sunt ideale pentru cultivarea cafelei.

Indonezia este unul dintre primii zece producători de cafea din lume, cu peste 90% din cafea cultivată în mod natural de micii proprietari de terenuri, care dețin nu mai mult de 1 hectar de teren fiecare. Majoritatea acesor ferme încă folosesc tehnici tradiționale de agricultură și o metodă tradițională de decojire umedă a cafelei, cunoscută sub numele de „giling bash”, care accentuează notele profunde de pământ și textura fină. În timp ce aceste note minunate și textura complexă sunt văzute în toate cafelele arabica din Indonezia, există diferențe de aromă nuanțate în funcție de insulă.

Sumatra, cea mai mare dintre insulele Sunda și a șasea cea mai mare insulă din lume, este, de asemenea cel mai mare producător de cafea arabica din Indonezia. Râvnite și lăudate la nivel mondial, cafelele Sumatra sunt deosebit de intense, cu o textură cremoasă, aciditate scăzută și note profunde, aproape amare, de ciocolată, chili, fructe dulci, cedru, tutun și pământ. Fenomenal de diversă, cu păduri vechi, vulcani în creștere, sol bogat, microclimate stabile și biodiversitatea necesară pentru a crea o ceașcă complexă, ecologică în mod natural, Sumatra este ideală pentru cultivarea cafelei.

Vă invităm să gustați cafeaua Indonezia Sumatra prăjită de noi și să descoperiți un gust dulce si curat, cu multe note de fructe de padure si citrice.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa