Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

burundi kibingo

Cafea Burundi

Arborii de cafea prosperă într-un climat cald și umed, le place solul bogat în azot și altitudinile mari. Burundi bifează toate aceste casete și, ca bonus, este împânzită de regiuni mari la altitudini înalte, unde solul vulanic (bogat în azot) este abundent.

Este surprinzător că Burundi nu este mai bine cunoscută sau mai productivă, având în vedere cât de perfectă este clima sa pentru cultivarea cafelei. Deși exporturile Burundiului sunt mici în comparație cu alte țări africane, cum ar fi Kenya și Etiopia, acestea sunt suficiente pentru a deveni a 29-a țară producătoare de cafea din lume.

Astăzi, industria cafelei din Burundi este alimentată de 600.000 de mici plantații. Veniturile din recoltarea și producția cefelelor sunt printre singurele venituri pe care le au aproape 5 milioane de oameni, aceștia depinzând de profiturile fermelor mici de cafea. Pentru a pune asta în perspectivă: întreaga populație din Burundi însumează puțin peste 11 milioane de locuitori. Cu alte cuvinte, micii producători de cafea și familiile lor reprezintă aproape 50% din populația țării.

Cafeaua din Burundi are multe din caracteristicile cafelelor africane. Datorită altitudinii la care este crescută, aceasta este fructată și strălucitoare, cu note florale, de citrice și chiar note de miere și ananas. Unele boabe vor avea note de afine și note subtile de fructul pasiunii care conferă cafelei din Burundi un gust unic.

Vă invităm să gustați cafeaua Burundi Kibingo prăjită de noi și să vă bucurați de profilul său suculent de mure coapte, cu o dulceață asemanatoare mierii de albine, flori moi de hibiscus și o aciditate moale. Retrogustul este bogat și lung, dulce precum zahărul neprocesat cu arome de fructe de pădure.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa