Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

operatie pe placa

„Operatie pe placa”

Placile electronice fac parte in general din componentele cele mai scumpe ale unui aparat de cafea. Defectiuni ale placii electronice pot fi cauzate de socuri de tensiune sau utilizare in conditii necorespunzatoare – ex umiditate excesiva.

Specialistii Coffee Center Suceava diagnosticheaza si aceste probleme de natura electronica nu doar pe cele mecanice, relativ usor de identificat si rezolvat.

Va incurajam ca inainte de a decide in privinta achizitionarii unei noi placi electronice pentru aparatul d-voastra de cafea defect, sa ne contactati. Aveti sansa sa faceti unele economii substantiale.

Subliniem ca nu reparam orice fel de aparat de cafea. Acest serviciu este disponibil pentru aparatele de cafea din portofoliul nostru pentru care avem piese de schimb pe stoc sau avem posibilitatea de a le comanda (Necta Zanussi, Saeco Philips, Delonghi, Bianchi, Expobar) . De aceea va sfatuim ca inainte de a achizitiona aparatul de cafea sa va asigurati ca vanzatorul are la indemana si un serviciu competent de asistenta tehnica si service.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa