Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

el salvador

Cafea El Salvador

El Salvador este cea mai mică și mai dens populată țară din America Centrală. Istoria sa îndelungată ca și producător important de cafea continuă să afecteze și astăzi industria cafelei in mod pozitiv. Spre deosebire de alte țări, în care producția cafelei de specialitate a necesitat investiții și formare suplimentară a populației, El Salvador are deja o mare forță de muncă calificată pentru cafeaua de specialitate. Tradițiile agricole sunt profunde, iar mulți fermieri din Salvador sunt extrem de pasionați de cafea și se străduiesc continuu să-și îmbunătățească recolta.

Deși producția de cafea din țară a scăzut de peste trei decenii – exacerbată de criza Ruginei frunzelor de cafea – abordarea producției de cafea s-a schimbat de la volum la calitate. O nouă generație de producători de cafea a încolțit toată țara cu o nouă viziune și abordare a producției. Mulți dintre acești noi producători experimentează cu procesarea și soiurile.

El Salvador are condiții optime pentru prelucrarea cafelei. Sezonul uscat prelungit are loc în timpul sezonului de recoltare, făcând mai ușoară uscarea cafelei la soare. Boabele sunt uscate în mare parte pe terase de lut endotermic, care favorizează uscarea uniformă. Mai recent, paturile înaltate în stil african au devenit comune. Mulți producători folosesc o combinație a celor doua metode, cu mare efect.

Cafeaua din El Salvador este arabica 100%, aceasta fiind clasificată în funcție de altitudine, pe 3 niveluri: Standard Central, High Grown și Strictly High Grown (SHG).

Dacă sunteți în căutarea boabelor de cea mai bună calitate, atunci alegeți clasa „Strictly High Grown”. Cafeaua rezultată va fi bine echilibrată cu note de nuci, ciocolată și caramel, cu o aciditate moale și parfum intens și dulce. Retrogustul amintind de dulceața mierii și al zahărului brun.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa