Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

Cum se bea un espresso

Cum se bea corect un espresso?

„O greșeală larg răspândită și semnificativă constă în a bea espresso imediat după ce a fost preparat. Când procedezi astfel, vei degusta mai întâi crema și vei avea parte de o experiență amară.

Este important ca mai întâi să „plimbi” espresso-ul în ceașcă sau să-l amesteci în așa fel încât să nu îl bei în straturi ci mai degrabă ca o băutură omogenă. Procedând astfel, vei experimenta espresso-ul într-un mod corect și echilibrat”.

Sursa: „Speciality Coffee” – Katrien Pauwels

Acestei prețioase informații, mai adăugăm noi una:

Folosiți o cafea de calitate, de la o prăjitorie locală:

https://cafeaplus.ro/colectie/cafea-autentica/specialitati-de-cafea/

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa