Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

culesul boabelor de cafea

Cum sunt culese boabele de cafea?

Recoltarea boabelor de cafea este condiționată de tipul de teren și de dimensiunea plantației.

Sunt doua variante principale

– mecanic

-manual

Recoltarea mecanică este cea mai rapidă însă prea puțin selectivă în sensul că sunt preluate atât fructele coapte cât și cele verzi.

Recoltare manuală presupune mult mai multă manoperă însă oferă posibilitatea boabelor de cafea astfel culese să dea naștere unora din cele mai apreciate cafele din ceașcă.

Acesta este unul din factorii care explică diferențele mari de preț între diferitele sortimente de cafea.

Mai mult, culegerea manuală poate fi realizată bob cu bob sau prin desprinderea concomitentă a mai multor cireșe de cafea de pe ramură. De aici rezultă o nouă diferențiere calitativă.

Convingeți-vă singuri încercând sortimentele noastre de cafea de specialitate. Le găsiți urmând link-ul:

https://cafeaplus.ro/colectie/cafea-autentica/specialitati-de-cafea/

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa