Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

aparat profesional de cafea

Custodie sau propriul aparat de cafea?

Alege sa traiesti imparateste achizitionandu-ti astazi propriul aparat de cafea.

Daca ai o cafenea, un restaurant sau pur si simplu un punct de vanzare a cafelei, poti dispune de mai multe variante pentru afacerea ta.

Cea mai facila – dar si cea mai putin profitabila – o reprezinta inchirierea sau preluarea in custodie a aparatului de cafea.

Avantaj:

Investie initiala in echipament egala cu zero, minime batai de cap – aparatul vine la pachet cu oferta de cafea si accesorii, trebuie doar sa prepari cafeaua si sa incasezi contravaloarea produselor vandute iar daca aparatul nu functioneaza chemi proprietarul apararului sa-l repare.

Dezavantaje:

Cheltui putin dar ramai cu putin. Cel care iti aduce aparatul “gratuit” trebuie sa-si recupereze/amortizeze valoarea aparatului si pe deasupra sa faca si profit. In concluzie, vei cumpara cafeaua la suprapret si vei renunta la o buna parte din profit in favoarea proprietarul aparatului asta desi tu raspunzi din punct de vedere administrativ, fiscal, sanitar-veterinar, etc pentru locatia respectiva.

Varianta recomandata de noi presupune:

Achizitia propriului aparat de cafea.

Avantaje:

Poti alege aparatul potrivit locatiei tale – atat din punct de vedere al consumului de energie electrica cat si a configuratiei – cu un grup sau doua grupuri de infuzie, cu boiler de 6l sau 11l respectiv cu contorizare sau fara in privinta numarului de cafele vandute [vezi modelele profesionale de aparate de cafea marca Expobar].

Poti decide singur asupra cafelei pe care urmeaza sa o folosesti iar pretul de achizitie al cafelei nu va fi sub nicio forma influentat de statul de “in custodie” al aparatului de cafea.

Cel mai important avantaj:

Muncesti pentru tine, nu pentru proprietarul aparatului. Incasarile din vanzarea de cafea iti raman tie ca rasplata a investitiei initiale in amenajarea si administrarea propriei locatii, nu vei avea de impartit castigul decat cu Statul care oricum are grija sa-si ia partea sa.

Dezavantaje:

Va trebui sa aloci de la bun inceput o suma de bani pentru achizitia aparatului de cafea iar amortizarea depinde de vadul si numarul de cafele vandute pe zi/saptamana de aceea iti recomandam sa ne consulti inainte de a lua o decizie.

Oportunitati:

Pe langa consilierea in alegerea aparatului potrivit iti asiguram 2 lucruri importante:

  1. Asistenta tehnica in garantie si post garantie pentru aparatul de cafea profesional ales;
  2. Un instructaj in privinta prepararii cafelei espresso si a cappuccino-ului, acest serviciu fiind gratuit pentru clientii care aleg sa dezvolte o colaborare cu noi in privinta alegerii sortimentului de cafea propus clientilor tai [vezi gama de cafele espresso Tigro si Mattina Caffe].

De ce sa ai propriul aparat de cafea?

Pentru ca din cafea se fac bani! Poti sa-i faci pentru tine sau poti sa-i faci pentru altul. Alegerea iti apartine.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa