V-ati intrebat poate care este principala cauza a defectarii aparatului de cafea – profesional sau de uz casnic?
Raspunsul vine fare echivoc:
Depunerile de calcar!
Indiferent de zona geografica, indiferent daca aparatul de cafea este nou sau second hand, sansele de a vizita service-ul cresc considerabil atunci cand nu luati in considerare o solutie de protejare a aparatului de cafea impotriva depunerilor de calcar.
Se stie ca mai ieftin este sa previi decat sa tratezi asadar, asigurati-va ca indiferent de circumstante, veti opta pentru a utiliza o apa trecuta printr-un filtru de purificare si dedurizare.
Poate aparatul de cafea sa functioneze si fara acest filtru?
Poate! Dar cu ce costuri?
In primul rand, depunerile de calcar denatureaza gustul cafelei ceea ce inseamna o nota proasta din partea clientilor bautori de cafea. In al doilea rand, fara filtru de dedurizare, uzura aparatului creste considerabil. Rezistenta de incalzire a apei, garniturile de etansare a boilerului, senzorul de temperatura, senzorul volumetric, pompele de apa, toate se vor uza prematur.
Pentru a preintampina aceste neajunsuri, va recomandam montarea unui filtru de dedurizare.
Gasiti produsul urmand linkul de mai jos:
https://cafeaplus.ro/produs/cartus-brita-c150-quell-st/
La prima instalare pe aparat veti avea nevoie si de un suport de fixare a cartusului:
https://cafeaplus.ro/produs/cap-filtru-brita-c150/
Pentru espressoarele de uz casnic, o solutie ar putea fi aceasta:
/cafeaplus.ro/produs/filtru-brita-intenza/
Pe langa aceste produse de protectie puteti opta si pentru realizarea unei decalcifieri preventive, in acest sens va recomandam:
https://cafeaplus.ro/produs/filtru-brita-intenza/
Pentru mai multe detalii privind produsele si servicile noastre va invitam sa ne vizitati – Coffee Center – Suceava, Str. Strandului, nr 20 sau telefonic – 0754.417.342 – Lucian Livadaru.