Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

service aparate de cafea

Cumparati aparatul de cafea doar daca stiti unde-l reparati

Internetul abunda de aparate frumoase, la pret bun si livrabile rapid. Ce fericire! Asa sa fie oare?

Inainte de a va decide asupra achizitionarii unui aparat de cafea de pe net interesati-va care este cel mai apropiat service autorizat sa repare aparatul d-voastra.

Daca va trebui sa-l trimiteti prin curier catre firma de service care la randul ei vi-l va expedia tot prin curier, asteptati-va la una din urmatoarele situatii:

a) zile pierdute cu dute-vino-ul aparatului catre si din service;

b) sanse sporite sa primiti aparatul zgariat sau deteriorat deoarece firmele de curier transporta colete si nu aparate de cafea, indiferent daca este sau nu aplicata mentiunea „Fragil” pe colet.

Cumparand aparatul direct din magazinul nostru din Suceava – Coffee Center – Str Strandului nr 20, va asigurati ca orice problema care poate sa apara in perioada de garantie sau postgarantie se rezolva in cel mai scurt timp posibil fara a apela la intermediari. In plus, clientii nostri de cafea si consumabile beneficiaza de reduceri substantiale fata de pretul de lista al aparatelor.

In concluzie:

Daca vi se pare ca ati facut o buna afacere achizitinand aparatul de cafea de pe net, sa nu va fie cu mirare daca veti avea parte de o surpriza neplacuta in termeni de asistenta post vanzare.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa