Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

cafeaplus

CafeaPlus, din pasiune pentru cafea si ceva mai mult

Suntem cunoscuti pe nisa de echipamente si consumabile din industria cafelei. Numele nostru este edificator pentru activitatea pe care o facem. Ce este CafeaPlus dincolo de un nume, un brand care ne face cunoscuti?

Am revolutionat piata prin faptul ca ne-am dedicat unei nise unde se simtea nevoia de specialisti. Asteptarile sunt destul de mari cand vine vorba de consumul de cafea, bautura delicioasa cu care multi dintre noi ne incepem ziua. Asadar am pornit de la ideea de a fi cei care pot aduce mai aproape pentru public o cafea accesibila, buna, savuroasa. Din pasiune pentru cafea am pornit aceasta afacere, CafeaPlus, care acum ofera clientilor o paleta vasta de servicii.

Ce inseamna CafeaPlus?

Pentru a ne bucura de cafea avem nevoie de ingredientele potrivite. Echipamentele, aparatele de cafea sunt parte din oferta noastra. Aici se includ: espressoare, aparate de cafea, automate de cafea etc. Acestea pot fi noi sau second hand, in functie de bugetul pe care il alocati. In orice caz, indiferent de alegere, echipa CafeaPlus este dedicata in a gasi solutiile rentabile pentru ceea ce va doriti.

Automate: categoria celor noi include automate de la Solista, Brio Up si Concerto. Cele second hand sunt Canto, Opera, Spazio, Venezia, Brio etc. Sunt printre brandurile populare, pe care le recomandam in functie de cerintele pe care le are fiecare solicitant. In cazul in care cerintele sunt altele, oferim clientilor posibilitatea de a precomanda anumite tipuri de automate, caz in care ar trebui achitat un avans.

Espressoare: profesionale sau de birou, aceste aparate sunt desigur nelipsite pentru prepararea cafelei de calitate. Acestea pot fi compacte, pentru a se integra perfect in spatii restranse. Functioneaza pe baza de cafea boabe, pentru a obtine calitatea premium a cafelei, presupunand asadar cafea proaspata la fiecare  preparare.

Service si reparatii

Nu limitam oferta noastra doar la echipamente, aparate specifice. Suntem prezenti si pe nisa de intretinere, service, mentenanta a aparatelor de cafea. Dispunem si de o lista de piese de schimb si de solutii speciale pentru curatarea periodica a aparatelor in cauza. Pentru a acoperi o gama cat mai larga de necesitati, piesele de schimb comercializate sunt de la branduri celebre, Necta, Bianchi, Zanussi printre altele.

Consumabile

Aparatele de cafea de orice fel ar fi acestea functioneaza pe baza de cafea boabe. Pentru a obtine o cafea desavarsita, materia prima este extrem de importanta. Ne preocupa gustul, savoarea si din pasiune pentru cafea aduce mai aproape de cei interesati o gama larga de sortimente. Cafea instant, ginseng, cafea boaba Mattina sau Tigro sunt cateva dintre optiuni.

La capitolul vanzare produse folosite in industria cafelei nu avem cum sa omitem consumabile ce completeaza perfect lista de necesitati pentru prepararea completa a cafelei si pentru a savura aceasta bautura: lapte, zahar, palete, pahare.

Asadar, cu noi puteti comanda tot ce este necesar pentru a pune pe picioare o afacere cu automat de cafea sau pentru a va bucura de ritualul prepararii cafelei, de cafea in sine, de gustul sau placut. Pentru orice comanda dorita, putem livra prin serviciu de curierar, in termen de 24 de ore, oriunde in tara.

Cum spuneam, CafeaPlus inseamna ceva mai mult despre cafea, inseamna pasiune pentru ceea ce facem. In cei 11 ani de activitate ne-am perfectionat incat am si pus bazele unui centru, Coffee Center, unde definim realmente calitatea cafelei, unde va propunem solutii variate si adaptate in functie de cerintele pe care le aveti – aparate destinate unor spatii profi, cafenele, automate pentru cei care doresc un business de profil sau aparate pentru consumatori individuali. Putem oferi consultanta de asemenea, colaborare pe termen lung, discount la pretul de achizitie si instructaj gratuit in privinta prepararii unor produse de baza precum espresso sau cappuccino. Din pasiune pentru cafea am creat un univers in care aceasta bautura este apreciata la cote inalte!

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa