Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

costa rica

Cafea din Costa Rica

Costa Rica este cunoscuta pentru microclimatele si ecosistemele sale extinse – atragand calatori din intreaga lume. Aceste microclimate diverse sunt, de asemenea, idilice pentru cultivarea diverselor soiuri de boabe de cafea. De exemplu regiunea Tarrazu este cunoscuta pentru aromele sale grele si gustul acid. Multi cred ca aceasta regiune produce in mod constant cea mai buna cafea. Brunca are arome moderate, in timp ce in Valle Occidental se produce cafea cu note de piersici si caise.

De fapt, Costa Rica este singura tara din lume in care este ilegal sa produci o alta cafea decat 100% Arabica, de inalta calitate. Boabele Arabica sunt mai greu de cultivat, dar rezultatul este o cafea mai bogata in arome si mai parfumata.

Productia de cafea din Costa Rica este o arta cu adevarat, boabele sunt culese manual, fiind alese doar cele ajunse la maturitate de ochii experimentati ai fermierilor.

De cand avem propria prajitorie am avut placearea sa prajim si una din cafelele superioare din Costa Rica iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Daca nu ai avut placerea de a gusta o ceasca de cafea Costa Ricana, acum ai ocazia:

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa