Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

rasnite

Istoria rasnitelor de cafea

Sigur cu totii stim legenda care spune ca un cioban din Etiopia care a observat ca dupa ce caprele sale mancau din anumite boabe acestea deveneau mai agitate. Dupa ce a dus boabele unor calugari acestia le-au auncat in foc deoarece erau mult prea amare. Uimiti de aroma emanata de boabe acestia le-au fiert si se spune ca asa a aparut cafeaua.

Macinarea cafelei a fost o alta descoperire foarte impotranta in istoria cafelei. Insa putini stiu ca la inceput boabele de cafea se puneau intr-un vas de lemn si se bateau cu un bat pana ce acestea deveneau pulbere. Astazi poti cumpara de la magazin cafeaua gata macinata. Dar sa fie oare atat de simplu?

Nu multa lume stie ca indiferent cum preferi cafeaua, macinatura joaca un rol foarte important, deoarece nu toate cafelele se macina la fel si fiecare mod de preparare a cafelei necesita o granualatie aparte. La fel de important este si momentul cand a fost macinata cafeaua.

Peste tot pe la televizor, in reclame, auzim „Cafea proaspat prajita”. Sigur este importanta distanta de timp de cand a fost prajita cafeaua pana ce este rasnita, insa poate mai importanta este prioada de timp de cand a fost rasnita cafeaua si momentul in care a fost preparata. O data macinata cafeaua isi va pierde din ce in ce mai repede din proprietati.

De aceea rasnita de cafea joaca un rol important in prepararea cafelei, as putea spune ca este pe picior de egalitate cu espressorul, daca nu chiar mai importanta.

Oferta noastra de rasnite cuprinde 3 modele cu caracteristici diferite, care se pliaza pentru nevoile si bugetele fiecaruia. New Tranquilo, Mignon si Pulse (cu cele doua variante de 65HS si 75HS) de la Expobar, sunt modelele pe care le comercializam si le recomandam.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa