Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

importator expobar

Importator Expobar in Romania

Pentru ca iubim cafeaua, stim ca un espresso de calitate se face dintr-o cafea buna, cu ajutorul unui espressor profesional.

Experienta noastra in vanzarea si service-ul aparatelor de cafea ne-a ajutat sa ii alegem pe cei mai buni. De aceea suntem bucurosi sa va informam ca avem o colaborare stransa cu Crem International, producatorii espressoarelor profesionale Expobar.

Ce este Crem International?

Crem dezvolta, produce si comercializeaza aparate de cafea pentru segmentul HoReCa cat si pentru segmentele Office si Home. Crem ofera cea mai extinsa gama de produse, lider de piata in proiectarea si fabricarea celor mai bune solutii in materie de cafea la nivel profesional.

Expertii Crem au o cunoastere si o apreciere profunda pentru toate componentele ce fac cafeaua speciala – de la tipul de boabe pana la masina folosita si tot ce se afla intre ele. Sunt pasionati de crearea experientei perfecte a cafelei cu echipamente inovatoare si fiabile. Aparatele de cafea Crem ofera o calitate superioara in ceasca si vin cu un design intuitiv, pentru crearea cafelelor de toate tipurile.

Aparitia espressoarelor Expobar:

In 1964/65 cand a inceput marea invazie turistica in Spania, principala provocare a fost echiparea si pregatirea hotelelor pentru acest nou fenomen. Rafael Olaso Piero a inceput sa importe din Italia produse exclusive, inovatoare si necesare pentru dezvoltarea pietei hoteliere si a restaorantelor din Spania. In 1985 a inceput sa construiasca un espressor care poarta acelasi nume ca si compania sa – „Expobar”.

1988 – Rafael Olaso Piero a prezentat espressorul „EXPOBAR” pe piata spaniola. Ulterior a inceput sa exporte in Europa.

1993 – Rafael Olaso Piero fondeaza „Crem A. Cafexpress S.L.” cu obiective pe piata internationala. Anul acesta se vand 650 de espressoare.

1998 – Noul model „Elegance” aduce un volum mare de vanzari pentru Crem

1999 – Crem dezvolta una dintre cele mai mari uzine din sectorul industrial al Gandiei si isi schimba numele in „Crem 1”.

2000 – Crem muta locatia pentru a permite extinderea productiei si isi schimba din nou numele in „Crem 2”.

2001 – Noul model „Megacrem”, o noua gama de aparate, plaseaza compania printre cei mai importanti producatori. Volumul anual al vanzarilor ajunge la 8000 de aparate.

2003 – Crem adauga alte doua departamente „Crem 3” necesare pentru productie. Anul acesta se vand 12000 de aparate. Apare noul model „MONROC„.

2005/2006 – Crem initiaza doua proiecte de extindere pentru piata americana si formeaza cele doua companii „MACROLS” din Santo Domingo si „CREM USA” din Miami.

2006/2007 – Crem isi consolideaza portofoliul de produse prin crearea unei game superioare. Noile modele „G-10” si „ELENA” devin lider pe piata. Toate inregistrarile anterioare sunt zdrobite si se ajunge la un volum anual de vanzari de 22000 de aparate. Modelul „Vending” este dezvoltat pentru a acoperi toate cerintele privind masinile de cafea. Crem si Coffee Queen of Sweden incep o fabrica in Shanghai pentru a se extinde pe piata asiatica.

2008 – Crem fuzioneaza cu compania Coffee Queen of Sweden si formeaza in comun „Crem International”.

Noi i-am ales pe cei mai buni, acum e randul tau.

Cauti un aparat profesional de preparat cafeaua, fiabil, la un pret corect, dar nu stii ce ti se potriveste?

Noi avem solutia potrivita pentru tine.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa