Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

cafea peru 2

Cafeaua Peruana

Ca si in majoritatea regiunilor de cultivare a cafelei din America Centrala si de Sud, Peru se afla pe centura cafelei, ceea ce face ca aceasta tara sa fie potrivita pentru cultivarea boabelor de cafea Arabica. Combinatia de altitudiune, clima rece si precipitatii frecvente este esentiala in productia de cafea, Peru avandu-le pe toate.

Ceea ce diferentiaza industria cafelei din aceasta tara, fata de alte tari producatoare de cafea, este accentul pus pe calitate.

Sandardele agricole sunt guvernate de cooperative locale, concentrandu-se pe practicile agricole durabile si pe bunastarea fermierilor.

Majoritatea cafelelor peruene sunt cultivate in microloturi, unde fermierii culeg si proceseaza manual fiecare boaba de cafea. Acesti mici fermieri au, de asemenea, putin spre deloc acces la pesticide si ingrasaminte chimice, ceea ce inseamna ca majoritatea boabelor peruene sunt cultivate organic.

Ca atare, boabele de cafea peruene sunt certificate pentru comert direct sau comert echitabil. Acesti factori tind sa ridice boabele peruene la statutul de cafea de specialitate, avand in vedere calitatea premium a cireselor de cafea recoltate, si desigur a gustului.

In mod obisnuit, cafeaua peruana are adesea note de nuci, cu o aciditate scazuta si un corp usor spre mediu. Este cunoscuta si pentru dulceata sa, datorita boabelor cultivate la altitudini mari care permit zaharurilor sa fermenteze lent.

Acestea find spuse, este intotdeauna un lucru bun sa ne amintim ca aromele cafelei depind de soiul si conditiile de crestere, indiferent de tara, dar si de profilul de prajire.

Noi va recomandam sa incercati cafeaua peruana prajita mediu, chiar de noi:

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa