Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

cafea guatemala mayor3

Cafea Guatemala

Unul dintre cei mai influenti producatori si exportatori de cafea din lume, Guatemala este o mina de aur pentru fermierii de cafea. Climatul cald, umed la altitudini inalte este ideal pentru a crea unele dintre cele mai delicioase boabe de cafea de pe piata.

Cafeaua din Guatemala este in general cunoscuta pentru tarie, aciditate moderata, corp plin si aroma delicioasa. Secretul din spatele acestei arome grozave nu este atribuit neaparat plantelor in sine, ci mai degraba mediului in care sunt cultivate.

Cu cat este mai mare cota la care este cultivata cafeaua, cu atat aceasta este mai corpolenta si mai aromata. Altitudinile mari poseda mai multe proprietati de care plantele de cafea au nevoie, nu numai pentru a creste, ci si pentru a se dezvolta. In jurul a 1500 m altitudine, exista mai mult acces la soare, temperaturi stabile si precipitatii moderate. Pentru Guatemala, mai multe regiuni se potrivesc perfect acestei descrieri.

Guatemala are un climat foarte umed, astfel incat cea mai mare parte a procesarii cafelelor se realizeaza prin spalare (washed).

Procesarea prin spalare, cunoscuta si sub denumirea de „washed coffee”, produce cafea de cea mai inalta calitate, deoarece implica fermentarea boabelor de cafea timp de aproximativ 1-2 zile, uneori chiar mai mult. Ciresele sunt pulverizate de o masina, fiind indepartartat mucilagiul, apoi sunt lasate la fermentat pentru a elibera uleiurile si zaharurile necesare aromei.

Daca doriti sa experimentati cafeaua din Guatemala va oferim sortimentul prajit de noi, o cafea dulce cu un corp mediu spre plin, cu note de ciocolata, nuci si caramel:

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa