Aprecierea unei cafele porneste in primul rand de la experienta fiecaruia dintre noi.
„Tigro Caffe – Culoare si Savoare” – elimina o incertitudine – calitatea produsului iar cafeaua cu aspect tigrat este intotdeauna o cafea excelenta.
Tigro Caffe satisface mai degraba o necesitate spirituala, de rasfat al propriului nostru eu. Un lux pe care vi-l permiteti zilnic fara efort; a savura o cafea de calitate fiind una din micile placeri ale vietii.
Aspectul tigrat al cafelei este rezultanta unor factori precum:
- Granulatia, finetea macinaturii. Macinatura fina reliefeaza cel mai bine proprietatile cafelei.
- Temperatura de infuzie. Prea scazuta si veti obtine un ceai-cafea, prea mare si va rezulta mai mult ca sigur o cafea arsa.
- Cultura cafelei. Cafeaua difera dupa modul de preparare – filtru sau un espresor. Fiecare modalitate are insa secretele ei iar rezultatele pot fi spectaculoase in ambele situatii.
- Folosirea corespunzatoare a expresorului/automatului de cafea. Depunere de piatra incide asupra calitatii produsului final.