Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

bazar

Dupa ce criterii am ales furnizorii nostri de cafea?

Ca preambul la aceasta intrebare facem urmatoarea precizare:

Este unanim acceptat faptul ca tari europene precum Italia si Germania au o indelungata traditie in prajirea cafelei desi arborele de cafea nu este cultivat nicaieri in Europa. Din fericire traim intr-o lume puternic globalizata fapt ce a permis accesul tehnologiei de ultima ora in prajirea cafelei inclusiv in tara noastra.

Dupa mai bine de 25 de ani de cand am schimbat macazul consumatorii si producatorii romani incep sa se regaseasca pe un teritoriu comun si anume dorinta de a cumpara si a produce lucruri de calitate.

In prezent produsele vest europene sunt omniprezente pe rafturile magazinelor romanesti (de la pasta de dinti si ciocolata pana la mobila si jucarii pentru copii).

Realitatea – cel putin asa cum o percepem noi – este urmatoarea:

Cu cat vom cumpara mai multe produse fabricate in afara cu atat vom contribui la prosperitatea cetatenilor tarilor respective. In contrapondere, fiecare bob de cafea prajit in Romania inseamna:

  • locuri de munca,
  • taxa pe valoare adaugata si impozit pe profit platite la noi.

Folosind o cafea „italieneasca”, un  „vero espresso dai torrefattori di antica tradizione….”  vom umple visteria unui alt stat.

Este o chestiune de alegere:

Putem gasi produse de calitate fabricate/procesate in Romania? Noi credem ca DA.

ALTFEL, vom fi doar piata de desfacere pentru celelalte tari si eventual sursa de materie prima si de materie cenusie (ex: lemn pentru „mobila din Italia”, medici si ingineri IT pentru Marea Britanie).

Concluzia:

„Fabricat in Romania” poate si trebuie sa castige increderea consumatorilor din Romania. In acest fel vom avea sansa sa ne gasim un loc in lume si anume la noi acasa. Mattina Caffe Clasic, Barista si Maestro sunt toate sortimente romanesti ce raspund foarte bine scopului pentru care au fost create.

Nota bene: Nu toate produsele comercializate de noi sunt fabricate in Romania dintr-un simplu motiv:

Acolo unde inca nu am reusit sa gasim furnizorul potrivit din puct de vedere a calitatii si a constantei parametrilor de productie am preferat sa asteptam momentul potrivit.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa