Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

mattina caffe

Mattina Caffe: Pasiune si Ratiune

Pasiune – din partea producatorilor nostri si Ratiune – din partea d-voastra.
In ceea ce ne priveste, am facut toate demersurile pentru a va asigura un produs pe care sa-l puteti consuma cu incredere si placere.
De ce consideram Mattina Caffe ca fiind o alegere rationala?
Inainte de a fi prajite boabele de cafea Mattina Clasic si Mattina Barista urmeaza un circuit automatizat prin care se realizeaza o dubla filtrare:
una mecanica urmata de una computerizata ce scaneaza fiecare boaba de cafea in parte si determina conformitatea pentru prajire.
Inginerul de productie stabileste parametrii de prajire in functie de sortimentele de cafea procesate. Timpul de prajire si temperatura la care sunt expuse boabele de cafea sunt prestabilite in asa fel incat sa nu existe nici o variatie de la o sarja la alta.
Dupa prajire, fluxul tehnologic conduce boabele de cafea spre linia de ambalare unde are loc cantarirea si sigilarea pungilor.
Toate aceste procese – incepand cu sortarea boabelor de cafea si terminand cu linia de ambalare sunt complet automatizate.
Mattina Caffe Maestro face insa nota discordanta prin faptul ca provine din loturi de cafea mai mici iar din combinarea acestora a rezultat un produs cu totul aparte.
Fie ca alegeti tehnologia de milioane de euro in cazul Clasic si Barista sau Mattina Maestro a carei valoare deriva tocmai din loturile mici a sortimentelor componente precum si din priceperea celui numit „Maestro” in a realiza cafele deosebite, alegerea va fi cu siguranta rasplatita de aprecierile clientilor d-voastra.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa