Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

neworused

Automat de cafea nou sau second hand?

Veti fi in masura sa luati decizia de a achizitiona un automat de cafea nou sau second hand in urma analizei unor factori precum:

  • Bugetul alocat
  • Natura locatiei
  • Pretul de vanzare a paharului de cafea
  • Scopul achizitiei

Bugetul alocat

Din acest punct de vedere balanta se inclina clar in favoarea automatului de cafea second hand. In majoritatea situatiilor automatul de cafea sh costa mai putin decat jumatate din valoarea unui model similar nou.

Natura locatiei

Acest aspect nuanteaza luarea unei decizii din urmatorul motiv:

Daca prin natura locatiei nu sunteti presat de puncte concurente de vanzare a cafelei atunci automatul de cafea second hand poate fi alegerea corecta. In caz contrar, daca urmariti sa atrageti cat mai multi clienti catre d-voastra intr-o zona cu multiple posibilitati de servire a cafelei, atunci investitia intr-un automat de cafea nou incepe sa capete sens. Acest aspect prefigureaza motivul pentru care automatele de cafea sh ajung din Vest pe piata est-europeana:

Uzura morala (aspectul aparatului de cafea) este cea care determina succesul si nu atat uzura fizica (functionarea tehnica a automatului de cafea). Modelele mai vechi nu mai au aceeasi atractivitate pentru clientii pusi in situatia de a alege. Chiar daca automatul de cafea este perfect capabil sa prepare un espresso de calitate, el nu mai raspunde exigentelor de natura estetica si atunci ajunge pe piata din Romania unde pretul sau de vanzare il face dintr-o data mult mai atractiv. Acest aspect ne trimite catre urmatorul factor de luare a unei decizii:

 Pretul de vanzare a paharului de cafea

In esenta, investitia initiala efectuata la achizitionarea unui automat de cafea nou justifica un pret de vanzare superior pragului psihologic de 1RON. Daca doriti ca imaginea aparatului sa se asocieze calitatii produselor folosite atunci veti miza pe un automat de cafea nou, ceea ce nu inseamna ca un automat de cafea second hand bine intretinut si reglat nu poate sa realizeze aceeasi performanta. Nu in ultimul rand,

Scopul achizitiei

este un factor important al alegerii tipului de automat. De la caz la caz va putem recomanda un automat de cafea nou sau second hand in functie de scopul achizitiei:

  • doriti sa va impresionati clientii?
  • doriti sa-i serviti pe angajatii d-voastra cu o cafea si in acest sens sa reduceti pretul de cost al cafelelor consumate?

Alegerea automatului de cafea – nou sau second hand – se afla la concurenta unui cumul de factori printre care cei enumerati mai sus.

 

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa