Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

ceai verde

Ceaiul verde chinezesc

Exista doar cateva plante cu o istorie mai impresionanta decat a ceaiului verde chinezesc. Datand mai bine de 4000 de ani, ceaiul verde chinezesc a fost mult timp venerat ca o bautura gustoasa care poate elimina bolile si poate imbunatati bunastarea unei persoane.

De la prima utilizare inregistrata pe vremea imparatului Shen Nung, relatia dintre ceaiul verde si sanatate nu a fost niciodata intrerupta. Astazi, sunt facute studii suplimentare pentru a testa beneficiile acestui elixir remarcabil pentru sanatate.

Conform traditiei, ceaiul chinezesc ar putea vindeca orice, de la durerile de cap, dureri corporale si pana la constipatie si depresie. De-a lungul secolelor mai multe beneficii pentru sanatate le-a fost acordate ceaiului verde.

Se spune ca ceaiul verde chinezesc sporeste fluxul sanguin. Datorita continutului redus de cafeina, ingerarea acestuia stimuleaza inima si permite sangelui sa curga mai liber prin vasele de sange. Din acelasi motiv ceaiul verde stimuleaza, de asemenea, claritatea mentala.

Ceaiul verde detoxifica organismul. Se spune ca prezenta polifenolilor, un antioxidant care apare in mod natural in ceaiul verde, ajuta la mentinerea bunastarii generale a organismului, stimuleaza imunitatea, pastraza pielea cu un aspect tanar si ochii stralucitori.

Stiind toate aceste beneficii ale ceaiului verde, va invitam sa gustati din minunatele amestecuri de ceai verde chinezesc si plante din colectia Greenfield care a ajuns acum si in Romania si va sta la dispozitie aici.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa