Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

clients

Avantajele clientilor fideli

Suntem constienti de importanta fiecarui client Ideba Consulting in parte si incercam sa raspundem solicitarilor d-voastra cu maxima promptitudine. Din pacate sunt si situatii in care apar solicitari simultane de asistenta motiv pentru care am stabilit o ordine a prioritatii dupa cum urmeaza.

1. Clienti de categoria „A”:

Au achizitionat automatul de cafea de la Ideba Consulting si folosesc produsele recomandate de noi ( ex. Mattina Caffe, Creamer Mattina, Ciocolata calda Mattina).  Daca va aflati in aceasta categorie veti avea prioritate la service in fata clientilor de categorie B sau C. Alaturi de d-voastra se dezvolta si afacerea noastra motiv pentru care avem tot interesul sa va fim alaturi – indiferent daca a expirat sau nu perioada de garantie.

2. Clienti de categoria „B”:

Sunt cei care folosesc consumabilele noastre – gama de produse Mattina – dar aparatele de cafea au fost achizitionate de la un alt furnizor. Spre deosebire de clientii de categorie A exista riscul sa  nu avem pe stoc anumite componente deoarece nu asiguram service pentru orice model de aparat de pe piata. Problema  poate sa derive din lipsa unei banale garnituri (de exemplu) specifica modelului respectiv si atunci clientul nu va fi servit cu aceeasi promptitudine.

3. Clienti de categorii „C”:

Sunt cei care in mod cu totul accidental ne trec pragul depozitului cu probleme din cele mai diverse, de genul:

  • au „primit” un aparat de cafea si vor „sa vada” daca mai functioneaza.
  • espresorul lor de cafea din 1985 a functionat impecabil dar acum s-a defectat si ar vrea o revizie doar doar va mai functiona inca pe atat. Consideram de datoria noasta sa va atentionam ca la fel cum Dacia 1300 a devenit masina de epoca si espresoarele ce au o anumita varsta merita inlocuite si nu reparate sau carpite.
Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa