Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

acceptor de bancnote

Alegerea sistemelor de plata: noi sau second hand

De ce unui automat de cafea sh nu se recomanda montarea unor sisteme de plata second hand?

Iata cateva motive:

  • Automatele de cafea sh ajung pe piata din Romania datorita uzurii morale (nu mai au aceeasi stralucitoare ca modelele de ultima generatie) in timp ce sistemele de plata second hand sunt inlocuite datorita uzurii fizice.
  • Din experienta noastra s-a dovedit ca un acceptor de bancnote second hand sau chiar o jetoniera sh au o durata de utilizare imprevizibila – poate fi chiar si de ordinul a cateva saptamani.
  • Sistemul de plata second hand poate sa dea rateuri iar diagnosticarea/remedierea este mai dificila si mai scumpa intru-cat nu se stie in ce conditii anterioare a operat respectivul dispozitiv de incasare a banilor.
  • Perioada normala de garantie pentru sistemele de plata noi este de un an. In cazul acceptoarelor de bancnote second hand nu veti avea acesta minima garantie.
  • Nu in ultimul rand, diferenta de pret raportata la intreaga investitie intr-un automat de cafea complet accesorizat nu este atat de mare incat sa se justifice „economia” facuta (in cele mai multe cazuri diferenta nu depaseste 50-100 de euro, in functie de model).
Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa