Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

espressor pastile de cafea

Espressor cu monodoze

Este placut ca dimineata sa iti savurezi cafeaua, dar timpul parca din ce in ce mai scurt si viteza cu care trebuie sa ne miscam nu ne permit intotdeauna sa ne pregatim licoarea mult ravnita. De aceea noi am cautat metoda cea mai scurta de pregatire a unui espresso delicios.

Metoda oferita de noi este aparatul cu monodoze. Foarte raspandit in Italia acest aparat este o buna alternativa la aparatul cu capsule deoarece costul unei monodoze este mai mic decat cel al unei capsule cu cafea. Si in plus nici planeta nu are de suferit din cauza plasticului :).

Espressorul Morgana este ideal pentru uz casnic datorita dimensiunilor foarte mici si a designului minimalist. Acest model de espressor se diferentiaza de celelalte aparate printr-un recipient care colecteaza pliculetele folosite neobligandu-te sa scoti monodoza/capsula fierbinte si uda din aparat.

Va recomandam sa folositi monodozele din cafea 100% naturala. Varianta oferita de noi o gasiti aici https://cafeaplus.ro/produs/monodoza-cafea/ .

Espressorul Morgana il gasiti aici https://cafeaplus.ro/produs/espressor-cu-monodoze/ .

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa