Produse adăugate în coș

Asistență telefonică: +40.374.909.010

Prăjim cafea autentică cu multă în Suceava

rasnita cafea

Cum iti prepari o cafea buna?

Este minunat cum putem savura o cafea proaspat rasnita in fiecare dimineata in confortul propriei case. Tehnologia tot mai performanta iti ofera posibilitatea de a crea un espresso, un cappuccino sau chiar un latte macchiato perfect fara ajutorul unui barista.

Cu toate acestea pentru ca produsul final sa fie unul veritabil, reglajele trebuie sa fie unele de finete, aici ma refer la calitatea macinaturii si cantitatea de apa folosita in prepararea cafelei.

Putina lume stie ca fiecare sortiment de cafea se macina diferit si ca macinatura are un rol important in prepararea licorii mult ravnite. O macinatura de calitate trebuie sa nu fie nici prea fina dar nici prea mare, daca macinatura este prea fina atunci aparatul dumneavoastra se poate infunda si cafeaua va curge greu, in schimb daca macinatura este prea mare atunci cafeaua dumneavoastra va fi una slaba, inferioara calitativ. Pastila de zat poate spune multe lucruri despre cum este cafeaua dumneavoastra.

Desi din ce in ce mai multa lume isi achizitioneaza un espressor pentru uz casnic se incapataneaza sa cumpere o cafea de calitate indoielnica crezand ca aparatul va face cafeaua buna. Ei bine, nu este asa! Calitatea boabelor de cafea conteaza si pentru produsul din ceasca dumneavoastra dar si pentru buna functionare a aparatului de cafea.

Am observat ca tot mai multe aparate care vin in service au probleme la rasnita (pinioane rupte, curele rupte, etc.), acestea provin de obicei de la cafeaua neconforma, cu bucati de lemn sau chiar pietre.

Va recomandam sa inspectati boabele de cafea inainte de a le pune in recipientul aparatului sau mai simplu sa folositi o marca de cafea in care aveti incredere. Recomandarea noastra este Tigro Caffe, aceasta vine in 3 sortimente Andante, Allegro si Vivace care se deosebesc datorita amestecului in proportii diferite de cafele arabica si robusta pentru a acoperi toate gusturile. Datorita experinetei noastre acumulata in decursul a 13 ani de activitate va asiguram ca sortimentele de cafea Tigro sunt conforme pentru utilizarea lor in orice espressor, iar cu ajutorul nostru va veti putea regla aparatul in asa fel incat de fiecare data cand veti servi cafeaua sa fie o experienta de neuitat.

In concluzie minunea care curge din espressorul dumneavoastra este legata de calitatea boabelor de cafea pe care le folositi si reglajele aparatului.

Livrare internațională

Pentru comenzile mai mari de 50€

Returnare simplă produse

Restituire a banilor în 30 de zile

Garanție internațională

Oferit în țara de utilizare

100% Conexiune sigură

Numerar / MasterCard / Visa