Ferma Los Lirios se afla la 1750 de metri deasupra nivelului marii. Proprietarul Jose Angel Rivera este partener cu Manos al Grano, o organizatie non-profit fondata in 2021 pentru a sprijini culegatorii de cafea.
Manos al Grano legalizeaza munca culegatorilor de cafea asigurandu-le beneficii precum asigurari de sanatate, pensii si oferindu-le cursuri. Acestia ii ofera lui Jose sprijin agronomic si lucreaza alaturi de el la imbunatatirea calitatii cafelei prin Bune Practici Agricole.
Dupa culegerea manuala a boabelor de catre culegatori, acestea sunt livrate la moara de procesare de la ferma lui Jose, unde sunt lasate la fermentat timp de 22 de ore dupa care sunt decojite si sunt puse in rezervoare pentru a fermenta inca 20 de ore. Dupa fermentare, boabele se spala in apa curata si se usuca in uscatoare mecanice timp de 27 de ore.
Prajita mediu aceasta cafea dezvolta arome de struguri albi si fructe de padure care se imbina cu o senzatie untoasa de pudra de cacao.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.