Cafea boabe Tigro Columbia La Primavera 250g

70,00 lei TVA incl.

Cafea arabica 100%

Sortiment: Colombia si Castillo

Prajire: mediu

Note: zahar caramelizat, ceai negru, piersica, prune

Cupping score: 86-88

Procesare: fully washed

Altitudine: 1800 – 1900m deasupra nivelului apei

Origine: America de sud/Columbia, regiunea Tolima, oras Santa Rita – El Tajo

Ferma: La Primavera

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 150 lei.

  • Identificați corect piesele de schimb folosind codul din cataloagele de pe site.
  • Produse autentice și de calitate
  • Livrare între 1 și 3 zile lucrătoare
  • Drept de retur timp de 14 zile
  • Retur produse simplificat
  • Plasează comanda până în ora 15:00 pentru a fi expediată în aceeași zi.
Cumperi în siguranță

Astrid Bibiana Alvarez a devenit cultivator de cafea datorita sotului ei Oscar Rivas, care este cultivator de cafea din a treia generatie, cu o pasiune acerba pentru productia de cafea.

Astazi cuplul detine ferma La Primavera si ferma La Paulita. Astrid lucreaza in primul rand ca medic veterinar, dar inima ei este intotdeauna in ferma sa din Tolima.

Aceasta cafea provine de la ferma La Primavera, care este situata la 1800 pana la 1900 de metri deasupra nivelului marii. Aici cuplul cultiva cafea arabica din soiurile Colombia si Castillo.

Astrid si Oscar culeg manual ciresele coapte si le prelucreaza la ferma lor. Ciresele sunt lasate la fermentat timp de 12 ore dupa care sunt decojite si sunt puse in rezervoare pentru a fermenta timp de inca 18 ore. Dupa fermentare, boabele sunt spalate in apa curata si sunt asezate pe terase pentru a se usca. Aici vor sta 2 zile inainte de a fi introduse intr-un uscator mecanic cu temperatura scazuta in care vor mai sta timp de 40 de ore.

Prin prajire aceasta cafea dezvolta note de zahar caramelizat, piersici, prune si ceai negru.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.