Nicoals si Patricia Ome au cumparat Finca El Triumfo in 2005, aceasta fiind prima lor ferma de cafea si sunt mandri de ceea ce au realizat aici.
Solul vuclcanic si argilos bogat in nutrienti ofera cafelei tot ce are nevoie. Pe langa sortimentul Pink Bourbon, acestia mai cultiva si soiurile Red Bourbon, Caturra, Columbia si Castillo.
Patricia si Nicolas culeg manual ciresele coapte si le prelucreza la ferma. Dupa cules, acestea sunt sortate manual pentru a se asigura ca doar cele de cea mai buna calitate sunt prelucrate. Ciresele se lasa la odihnit timp de 18 ore pentru a fermenta usor. Apoi sunt pulverizate si lasate in apa la fermentat inca 48 de ore. Dupa fermentare, boabele sunt spalate si asezate la uscat. Patricia si Nicolas grebleaza frecvent cafeaua pentru a asigura o uscare uniforma. Este nevoie de aproximativ 20 de zile pentru ca boabele sa se usuce.
Prajirea medie a cafelei scoate in evidenta note florale si arome de portocale, fructe tropicale, caramel si ciocolata cu lapte.
Reviews
There are no reviews yet.