Miller Bustos produce cafea de peste 20 de ani, mostenind ferma de la mama sa.
A inceput cultivarea cafele de specialitate in 2010, vazand ca aceasta aduce mai mult profit. Pentru a face afacerea sa fie sustenabila, acesta s-a concentrat pe imbunatatirea infrastructurii de procesare si pe schimbarea metodelor de fertilizare crescand astfel si calitatea cafelei.
Acesta spera ca oamenii care ii gusta cafeaua sa inteleaga dragostea si munca grea pe care el si familia sa le depun in producerea acesteia.
Procesarea cafelei incepe de la culesul manual, selectiv, pe care Miller il face impreuna cu cele doua fete ale sale, ciresele coapte fiind pulverizate si fermentate. Dupa fermentare, boabele sunt spalate in apa curata si sunt asezate pe terase, unde sunt greblate frecvent pentru a le asigura o uscare uniforma.
Prajita mediu aceasta cafea scoate la iveala note subtile de ciocolata neagra, capsuni, prune sau caramel.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.