1. Reguli generale

Produsele comandate de Cumpărător în conformitate cu Termenii și Condițiile de Vânzare vor fi livrate la adresa indicată de Cumpărător că fiind adresa de livrare pentru respectivă Comandă („Adresa de livrare”).
CafeaPlus.ro livrează pe întreg teritoriul României.
Factura de achiziție va insoti documentul de livrare emis de curier.

2. Modalitățile de livrare

Livrarea se realizeaza prin intermediul unui transportator autorizat de marfuri – firma de curierat.
În momentul livrării, Cumpărătorul sau destinatarului Comenzii semnează o confirmare de primire. Această confirmare de primire face dovadă livrării de către CafeaPlus.ro și a primirii de către Cumpărător sau destinatarul Comenzii a produselor comandate.
Însăși livrarea coletului nu poate fi contestată dacă respectivul colet apare să fi fost livrat, sistemul informatic (prinț screen) al transportatorului făcând dovadă acestui fapt.
Prin agrearea Termenilor și Condițiilor de Vânzare, Cumpărătorul este de acord și împuternicește transportatorul că, în cazul în care Cumpărătorul însuși sau destinatarul livrării nu este prezent la adresa indicată pentru livrare, să remită coletul către oricare dintre persoanele aflate în încăperile acestuia.
Costul livrării este de 22 ron. În cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 300 lei, Cumpărătorul beneficiază de livrare gratuită.

3. Procedurile ce trebuie urmate atunci când coletul este deteriorat

In cazul daunelor vizibile ale coletului, Cumpărătorul va formula imediat, clar și detaliat toate rezervele cu privire la anomalia constatată. Aceste rezerve trebuie scrise de Cumpărător sau destinatarul Comenzii pe bonul de livrare al firmei de curierat.
Totodată, Cumpărătorul va semnala obiecțiunile la Serviciul Clienți al CafeaPlus.ro, la numărul de telefon 0754.417.342, respectiv va trimite imaginile cu produsul deteriorat la adresa comercial@cafeaplus.ro.

4. Termenele de livrare

În cazul livrării prin curier, se va încerca o livrare a produselor cumpărate într-un termen de aproximativ 1-2 zile lucrătoare de la trasmiterea confirmarii de comanda.