FAQ

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

Produsele sunt expediate prin curier, iar pentru comenzile a căror valoare depășește 300 lei, transportul este gratuit.

Pentru a valida comanda este necesar să introduceți în coș produse în valoare de minim 100 ron, exclusiv transport. Puteți face acest lucru adaugând oricare din  produsele Mattina sau Tigro Caffe. De asemenea, completarea comenzii poate fi realizată cu ceaiurile Greenfield, al căror importator suntem. 

De regulă, produsele ajung la d-voastră în ziua urmatoare confirmării comenzii. Firmele de curierat partenere și-au luat însă o marjă de confort prin care își asumă un termen mai mare de 24h. 

Garanția pentru aparatele de cafea noi este de 1 an din momentul achiziției, iar pentru aparatele second hand perioada de garanție este de 3 luni.

Da, sub rezerva ca montajul să fie realizat de o firmă autorizată, cu cod CAEN declarat, specific activității de reparare echipamente. În caz contrar, veți pierde garanția pieselor comandate.

Prețul aparatului este condiționat de mai mulți factori precum:

  • nou sau second hand
  • de capacitate mică sau mare
  • cu sau fără accesorii.
Pentru a vă oferi un răspuns exact,  luați în considerare cât mai multe detalii despre aparat, ținând cont de cele precizate mai sus – nou sau sh, pentru uz personal sau profesional, tipul locației avute în vedere, prețul de vânzare a cafelei, etc.

Accesoriile se referă la sistemele de plată și la filtrul de dedurizare a apei.
Prețul de bază se referă la aparatul revizionat, livrabil cu garanție și
probă de funcționare.
Accesoriile nu sunt incluse deoarece fiecare client hotărăște dacă aparatul va accepta fise de 50 de bani, bancnote sau ambele.

Toate produsele pe care meniul unui aparat de cafea le afișează sunt disponibile pe stoc. Mai mult, vă încurajăm să le achiziționați de la noi deoarece veți avea prioritate la service mai ales în perioada de post garanție.

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Folosește datele de contact de mai jos pentru a lua legătura cu noi și îți vom răspunde la întrebările adiționale