Automate Mixte de Cafea + Sucuri si Snacksuri

Automate Mixte de Cafea + Sucuri si Snacksuri

Automatul mixt de – cafea + sucuri si snacksuri – raspunde unei game mai largi de asteptari din partea clientilor d-voastra. Iarna ii veti servi cu o bautura calda pe baza de cafea + sortimentele complementare iar vara le veti pune la dispozitie produse reci (apa, suc) sau snacksuri si batoane de ciocolata, etc

Automatul mixt poate fi privit si ca o forma de descurajare a concurentei intru-cat oferta de produse este mai ampla decat cea pusa la dispozitie de un automat de cafea simplu.

Un alt avantaj al sistemului mixt Necta Concerto + Melodia SL – Slave – deriva din faptul ca utilizeaza un sistem de plata unic ce deserveste ambele aparate – rezultand o economie in pretul de achizitie.

Pretul unui  dispozitiv mixt format dintr-un automat de cafea Necta Concerto Doppio Espresso si un Automat de Sucuri si Snacksuri Melodia Slave este de: 6450 euro + TVA.

Contravaloarea accesoriilor  – filtru de dedurizare, bancnotiera Coges Lithos, restiera Coges protocol MDB sau Executive –  este de aprox 1000 euro, TVA inclus.

Închide
×
×

Cart

Buy for 1.00000 lei more and get free shipping